Kajenský pepř - běžná potravina s mega účinky

Snímek obrazovky 2022-11-30 v 22.46.39

Co kdybychom z kuchyňské zásuvky vytáhli jedno z nejběžnějších koření a použili ho na obnovení střevní stěny, zlepšení trávení, zničení rakovinných buněk, zastavení srdečních potíží a navíc by nám pomohlo zhubnout? To zní zajímavě a rozhodně to není nemožné.

 

 

Pálivá síla papriček kajenského pepře se používá jako vynikající koření po staletí a jedná se možná o nejcennější rostlinu vůbec, kterou směle můžeme zařadit mezi léčivky. Proč je tedy kajenský pepř v rozumné míře superpotravina? 

 

Vitamíny pro zdravý život

Kajenský pepř má vysoký obsah vitamínů A, C, B, vápníku, draslíku. Studie ukázaly, že dokáže obnovit citlivou tkáň žaludku a upravit střevní peristaltiku. Navíc funguje jako katalyzátor a zvyšuje účinnost jiných rostlin a také alternativních protinádorových opatření.

 

Zima vám nebude 

Zahřívá organismus a stimuluje uvolnění hlenu z dýchacích cest. Pokud jste někdy jedli čerstvé chilli, tak víte, že čistí nosohltan a také podporuje tvorbu potu. Aktivní ingrediencí kajenského pepře je kapsaicin, který má podle odborných výzkumů protirakovinné účinky.

 

Zdravé srdce, půl zdraví 

Kajenský pepř je neuvěřitelně podpůrný pro srdce a je známo, že dokázal zastavit srdeční záchvaty během 30 sekund. Lékař John R. Christopher podle svých slov nikdy neztratil pacienta se srdečním záchvatem, protože do každého nalije šálek kajenského čaje. To ale raději nezkoušejte v této míře, jeden ginger shot pro prevenci bude stačit:). 

Pro redukci váhy a obezity

Kajenský pepř je navíc velkým pomocníkem při redukci obezity a nadváhy. Výsledky pokusů ukazují, že konzumace 10 gramů kajenského pepře společně s jídly pomohla redukovat chuť k jídlu. Jiné studie uvádí, že kajenský pepř zvyšuje metabolismus tuků.

 

Pro střevní trakt

Mnoho z nás má ve střevním traktu a celém systému různé parazity. Jedním z jednoduchých způsobů, jak se jich zbavit, je dát si denně jeden ginger shot originál. 

 

Už máte jasno, že Ginger shot Original je jednička? 

 

 

U nás ve FreshOnly můžete účinky kajenského pepře vyzkoušet například v Ginger Shotu Original Extra nebo Original. 

 

 Products_freshonly_original

 

Produkty FreshOnly se zázvorem a kajenským pepřem. 

Ginger Shot Original 75ml

Ginger Shot Beet Original 75ml

Ginger Shot Family Pack  750ml

Ginger Shot Family Pack Extra 750 ml

 

Zpět do obchodu