Od nápadu po fungující firmu

Příběh FreshOnly se začal psát při mém pobytu v USA, kdy jsem zakopával o menší i větší podniky vyrábějící ginger shoty na každém rohu. Už po prvním loku jsem se zamiloval a postupně začala být jejich konzumace i pro mě na denním pořádku. Po svém návratu zpět do ČR v roce 2018 jsem byl zklamaný, že shoty nikdo neprodává a rozhodl jsem se je začít vyrábět sám.

 

DSC01163

 

 

Pár let od mého návratu už uběhlo, ale každý jediný den jsem strávil tak, že jsem zlepšoval a nadále zlepšuji ingredience, proces výroby nebo následný rozvoz k vám domů.

Už na začátku jsem se rozhodl jít trnitější cestou výroby shotů bez konzervantů, pasterizace, ošetření HPP a dalších přidaných látek.
Kvalita a čerstvost pro mě byla a je na prvním místě. Suroviny pečlivě vybírám, testuji a až potom předávám vám.
Ginger shot, jaký děláme my ve FreshOnly, má mít výraznou a intenzivní chuť. Na trhu najdete různé kombinace, kde je třeba až 80% jablečné šťávy a jen 2% zázvoru. Takový výrobek postrádá význam.
Význam takový, jaký ho děláme ve FreshOnly je, aby doslova zažehl vnitřní oheň, dodal tělu denní dávku vitamínů, nastartoval váš organismus, rozproudil enegii v těle.

Receptura Ginger shot original je poměrně rozšířená po celém světě. Já jsem poměry upravil podle chuti a ostatní příchutě jako BeetShot, BlackShot nebo CeleryShot jsem si namixoval už sám.
Každá z příchutí obsahuje jiné doplňkové suroviny, ale základ je a vždy bude GINGER SHOT, o kterém je obecně známo, že je to superpotravina a lék v jedné lahvičce.

 

Věříme, že čerstvý produkt je vždy lepší než produkt, který v lednici vydrží měsíce. Naši zákazníci jsou ti, co se zajímají o zdravý životní styl a čerstvost upřednostní před jinými lákavými atributy.
FreshOnly produkty mají omezené datum spotřeby. Vyrábíme je denně a to metodou cold press (lisování za studena). Tato metoda je vědecky prokázaný způsob pro nejvyšší uchování vitamínů a živin. Nezahříváme suroviny teplotou, při které se vlastnosti ztrácí. 

Naše výrobky jsme si nechali otestovat na Vysoké škole zemědělské a podrobili jsme je testu na tvorbu mikroorganismů, těžkých kovů a pesticidů.

 

Naše výrobky nenajdete v supermarketech a řetězcích, kde jde o objem vyrobených shotů nebo co největší trvanlivost. Najdete nás v kavárnách po Praze, ve fitness centrech nebo pár dalších místech, pro která vyrábíme shoty každý den, abyste si mohli denní dávku vitamínů dopřát ve vašem oblíbeném podniku. Všechna místa najdete na našem webu.
Nově také můžete objednat do celé ČR!  

>NAŠE FIRMA VYTVÁŘÍ RODINNÉ ZÁZEMÍ a jsme taková #FreshOnly FAMILY, která ctí dnes a denně KVALITU A ČERSTVOST NA JEDINÉM A PRVNÍM MÍSTĚ.


Děkuju, že jste s námi už od roku 2018, kdy jsme byli první a jediní na českém trhu. Dodnes víme, že naše prvenství je a bude vždy i v kvalitě!


Bohumil Gardavský, zakladatel FreshOnly

 

 

Zpět do obchodu